Доставка и връщане

Доставка

Продуктите на Raselina.bg ще бъдат доставени чрез куриери. Поръчката ще бъде доставена в рамките на 24 до 72 часа по график на обслужване. Поръчките след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчките, направени в събота, се обработват в понеделник и се получават в посочения срок. Доставки не се извършват в неделя и по време на официални празници.

Връщане

Всеки направил поръчка, може да я върне в 14-дневен срок съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите) и ние няма да задаваме въпроси. Приемаме само продукти, които никога не са били ползвани, нямат следи от употреба и са придружени от документите за продажба (опаковка и касова бележка). За да върнете продукт, моля свържете се с нас на +359 877 611 619 Цената на доставка в случай на връщане е за сметка на клиента. Връщаме ви парите в рамките на 1 седмица след получаване на изпратения продукт.

Начин на плащане

Плащането се извършва чрез наложен платеж, по банков път или чрез системата на MyPos с дебитна или кредитна карта.
– Наложен платеж е услуга, при която стойността на покупката, дължима към онлайн магазин Raselina.bg, се събира от куриера от името на Ви Ей Трейдиг ООД.
– Платежно нареждане е услуга при която сумата се заплаща предварително по банков път на база издаден документ (проформа фактура) от Ви Ей Трейдинг ООД.
– Плащане с дебина или кредитна карта е услуга при която клиента заплаща предварително сумата на поръчката онлайн чрез системата на MyPos – www.mypos.bg
Преди пратката да бъде предадена на получателя или негов представител, получателят или неговият представител трябва да заплатят сумата на поръчката в брой или с карта на куриера ако поръчката е направена с опцията – наложен платеж. Информация за правата на потребителите, произтичащи от законовата гаранция може да прочетете в чл. 112-115 от ЗЗП.

Updating…
  • Нямате артикули в количката.